Informeren van bezoekers en inwoners van Almelo

Om de bezoekers en inwoners van de stad te informeren over de vele activiteiten en evenementen in de stad, zijn er op verschillende plekken in de stad Almelo Infopunten ingericht. Bij de Almelo Infopunten worden de verschillende promotiematerialen op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier aangeboden.

Ontdek onze Stadswinkel

De Stadswinkel is gevestigd in het stadskwartier Kop van Zuid. Een bruisend stadskwartier waar horeca en cultuur hand in hand gaan. Door de winkelfunctie aan het kantoor van Stichting Almelo Promotie te koppelen is een laagdrempelige locatie gecreëerd voor bezoekers en bewoners van de stad. Zij lopen makkelijk binnen om gebruik te maken van de Geldmaat en om informatie over Almelo te halen. Door de persoonlijke benadering en de laagdrempelige toegang geven we invulling aan het gastvrije DNA van Almelo.

Onze Almelo Infopunten

Een bezoek aan Almelo begint goed bij één van de Almelo Infopunten. De zeer betrokken medewerkers maken je graag wegwijs in de stad. Bij de Almelo Infopunten vind je een cityguide met plattegrond, evenementenkalenders en diverse gratis wandel- en fietsroutes om de prachtige Almelose stad en omliggende natuur te verkennen! In Almelo is er het hele jaar wat te doen. Kijk voor meer informatie en de meest actuele evenementen in de UITagenda

Waar ben je naar op zoek?