Almelo Promotie laadt het merk Uit in Almelo

Almelo Promotie laadt het merk ‘Uit in Almelo’. Met de website uitinalmelo.nl, de Almelo Infopunten, de Stadswinkel en met de verschillende online en offline uitingen geven wij invulling aan de opdracht van de gemeente Almelo. Wij vertellen 24/7 wat er in Almelo te doen is en zijn een centraal verzamelpunt voor activiteiten in de stad.

Het DNA van de stad

Ook hebben wij als opdracht de stadspromotie en (city-)marketing van de gemeente Almelo uit te voeren. Deze taak geven wij op een verbindende, bevlogen en onafhankelijk manier vorm. Het DNA van de stad staat hierbij centraal. Groen, Water, Techniek en Talent zijn de vier pijlers waar de stad op rust. De waarden die daarbij horen zijn gastvrij, contrastrijk, puur en dichtbij.

Almelo is een stad met vele gezichten en karakter. Een tikkeltje eigenzinnig en nuchter. De erfenis van de textielindustrie is nog zichtbaar in het industriële erfgoed in de stad. De innovatieve hightech industrie laat zien dat onze stad  nog steeds verder weeft en inmiddels een interessant vestigingsklimaat kent met vele arbeidsplaatsen in de maak industrie. De gastvrijheid van de Almeloërs is vanzelfsprekend, net zoals het vele groen en water.

Met het Almelo beeldmerk stralen we eensgezindheid en trots voor onze stad uit.

Evenementenorganisatoren maar ook andere partners kunnen ook meehelpen aan het uitdragen van één beeld van de stad. Het beeldmerk kan als stempel/handtekening in de eigen communicatie geïntegreerd worden. Daarmee werken we samen aan een sterkere positie voor Almelo. Het is een beeldmerk van, voor en door de stad. Het beeldmerk is hieronder te downloaden. Het bijbehorende huisstijlhandboek is hier te downloaden.

Waar ben je naar op zoek?