Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij?
Even voorstellen: Gerard, Marianne, Thomas en Kimberley aangenaam! Op 1 januari 2012 is Stichting Almelo Promotie officieel van start gegaan. Het Almelose loket voor evenementen, stadsmarketing en stadspromotie & informatievoorziening. Kom vooral eens langs bij ons goed bereikbare kantoor op de Wierdensestraat 2a in het centrum van de stad. Onze passie is om Almelose evenementen te ondersteunen, verbinden en promoten om zo de bewoners en bezoekers van de stad te laten zien dat er altijd wat te doen is in Almelo.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Bij ons kunt u diensten los van elkaar af nemen, maar vormen met elkaar een gestructureerd pad richting de daadwerkelijke organisatie van een evenement. Wij hebben de kennis, ervaring en contacten. U kunt zich richten op de inhoud van het evenement, wij ontzorgen u (indien gewenst) zoveel mogelijk in de organisatie. Wilt u weten waarmee u wij kunnen helpen, neem dan contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor aan de Wierdensestraat 2a. De koffie staat klaar!

Missie & Motto
Almelo Promotie heeft als missie om mensen Almelo maximaal te laten beleven. Daarom werken wij op een verbindende, informerende en ontzorgende manier aan het bouwen van het merk Almelo door het bieden van een platform over alle sectoren heen. Ons motto is daarom ook:

‘Wij brengen Almelo samen’

En dat op een innovatieve manier! Samen Almelo op de kaart zetten als een aantrekkelijke stad om te wonen, werken en recreëren.

Almelo Promotie is Erkend Leerbedrijf bij de volgende kenniscentra:

 

 

 

Kernwaarden
Kernwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hieronder kunt u het jaarverslag van Almelo Promotie downloaden:

Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter