Home Nieuws Wij zoeken jou!

Wij zoeken jou!

13316793_1748455048709103_8613647500435002800_o

 

Wij zijn voor de periode van januari t/m juli 2017 op zoek naar stagiaires op het gebied van (city)marketing, communicatie en DTP.

Ben jij student (hbo) en op zoek naar een leuke en uitdagende stageplaats? Heb jij kennis op het gebied van (city)marketing, communicatie, DTP, toerisme en/of recreatie? Wellicht is stagelopen op de marketing/communicatie afdeling van Almelo Promotie dan iets voor jou.

Almelo Promotie
Almelo Promotie is hét Almelose loket voor evenementen, stadsmarketing, stadspromotie en informatievoorziening. Onze passie is Almelose evenementen te ondersteunen, verbinden en promoten om de bewoners en bezoekers van de stad te laten zien dat er altijd wat te doen is in Almelo. Onze missie is om mensen Almelo maximaal te laten beleven en daarbij is ons motto ‘Wij brengen Almelo samen’. Samen Almelo op een innovatieve manier op de kaart zetten als een aantrekkelijke stad om te wonen, werken en recreëren!

Uitdagingen
Tijdens je stage bij Almelo Promotie ben je o.a. verantwoordelijk voor onze website en social media. Zo houd je de website up-to-date en vul je de Facebook- en Twitterpagina’s dagelijks met leuke content. Daarnaast ondersteun je de marketingmanager met het schrijven van artikelen, het ontwikkelen van promotiemateriaal en wordt je betrokken bij diverse lopende projecten.

Ben jij enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons jonge team te ondersteunen? Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar Almelo Promotie via info@almelopromotie.nl of neem contact op via 0546 – 621 785.Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter