Home Geen categorie Nieuws Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017

Almelo Promotie gaat verhuizen!

Almelo Promotie verhuist van de Rosa Luxemburgstraat naar een nieuwe kantoor op de eerste verdieping van het pand van Ledeboer & Co aan de Wierdensestraat. Wegens de verhuizing is de organisatie op Goede Vrijdag gesloten. Na het paasweekend, op dinsdag 18 april, worden de deuren geopend van de nieuwe locatie. Almelo Promotie biedt in het nieuwe pand wederom de mogelijkheid aan evenementenorganisatoren om een vergaderruimte te reserveren.

Ledeboer & Co
Op de begane grond hebben de ondernemers van ’t Lansink uit Hengelo de deuren van Grand Café Ledeboer geopend. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje. Investeringsmaatschappij Quadrum Capital gaat zich, net als Almelo Promotie, vestigen in de kantoorruimte op de eerste verdieping van het pand. Op de tweede en tevens bovenste etage zijn drie appartementen gecreëerd, deze worden reeds bewoond.

Geschiedenis
Het pand is een voormalig bankgebouw, beter bekend als de Ledeboerbank. In het gerenoveerde pand zijn nog steeds stukken uit de oude bank te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld met een klein privégezelschap een borrel drinken in de oude kluis in de kelder van de bank.

Het nieuwe adres:
Almelo Promotie
Wierdensestraat 2a
7607 GH Almelo


Aanleveren evenementen

Wij werken er hard aan om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te stellen van alles wat er in onze stad te doen is. Dit doen we via onze website uitinalmelo.nl en de bijbehorende social mediakanalen maar ook door middel van advertenties in de krant, reclameborden langs de kant van de weg, evenement kwartaalkalenders en maand agendaposters. Wij zijn echter sterk afhankelijk van de informatie die u ons aanlevert! Help ons dus zo volledig mogelijk te zijn en lever tijdig informatie aan over uw evenement. Wilt u dat uw evenement wordt meegenomen op een maandoverzicht? Zorg dan dat u minstens vier weken voor aanvang van de betreffende maand uw informatie aanlevert. Dit zelfde geldt ook voor de kwartaalkalenders. Wilt u meegenomen worden? Lever dan uiterlijk vier weken voor aanvang van het kwartaal (Q) uw informatie aan. Het eerstvolgende kwartaal (Q3) begint in juli en het laatste kwartaal in oktober (Q4).


Een knaller van een persbericht schrijven.. hoe doe je dat eigenlijk?

Voor veel mensen is een persbericht schrijven niet altijd even makkelijk. En toch is publicatie in de krant een goede manier om je evenement of bedrijf te promoten. Hoe kun je er nou voor zorgen dat jouw bericht gelezen wordt in de krant? En hoe krijg je de lezer zo ver om daadwerkelijk in actie te komen?

Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet:

 • Maak de lezer nieuwsgierig
  Om de aandacht te krijgen van de lezers moet je gebruik maken van een opvallende titel die de nieuwsaanleiding bevat. Zorg daarnaast voor een pakkende inleiding die antwoordt geeft op de ‘5 w’s en de h’: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe.
 • Oprolbare tekst
  Zorg dat de tekst oprolbaar is en zorg dat je tekst aansluit op je intro. Vertel eerst de belangrijkste informatie en daarna de minst belangrijke informatie. Maar gebruik van tussenkopjes die in één tot drie woorden de alinea samenvatten.
 • Actieve vorm
  Maak zoveel mogelijk gebruik van de actieve vorm, schrijf in de tegenwoordige tijd en in de derde persoon. Voorkom dat er gebruik wordt gemaakt van het veelvoudig herhalen van woorden.
 • Iedereen moet het begrijpen
  Zorg er voor dat je artikel leesbaar is. Maak geen gebruik van moeilijke en ingewikkelde woorden. Iedereen moet je artikel kunnen lezen en begrijpen.
 • Controle
  Controleer je persbericht altijd op spelling, grammatica en structuur. Je wilt er zeker van zijn dat wat je opstuurt ook klopt en goed is.

Een goed persbericht schrijven blijft een kwestie van oefenen. Hoe vaker je berichten schrijft, hoe makkelijker het gaat. Dus blijven oefenen en durf te vragen om feedback.


Almelo Promotie Partnerprogramma

Almelo Partner ben je omdat je Almelo een warm hart toedraagt. Met de bijdrage van onze partners kunnen we extra inspanningen leveren om onze stad nog beter op de kaart te zetten. Als Almelo Partner krijgt u daarnaast de kans om mee te bouwen aan het imago van onze stad. U bent immers de ultieme Almelo ambassadeur in den lande. Almelo Promotie geeft zijn partners tevens de mogelijkheid elkaar te ontmoeten tijdens de Almelo Partner Café’s. Op de nieuwe locatie van Almelo Promotie in het Ledeboerpand komt in de oude kluis een ruimte waar we de partners presenteren.

Als Almelo Partner wordt u met uw logo meegenomen in uitingen zoals het Almelo Magazine en de City Guide. Op de facebookpagina verschijnen regelmatig vlogs en blogs om de Almelo Partners voor te stellen aan de volgers. Als u meer wilt weten over ons Partnerprogramma of zelf Almelo Partner wilt worden, neemt u contact op met Diana van Os: dvanos@almelopromotie.nl.

Deze bedrijven gingen u al voor:
Q-Sound Solutions, JOS maakt theater, DEWA Zorg, Rode Kruis Almelo, Twentse Ambassade, Bloem goud- en edelsmederij, Hendriksen Accountants, Olympia Almelo, Muta Almelo, XO Foodgroup – Brood met Spelen, Alwin Zandvoort – Training en Advies, Wilhelmus Koffie & Eethuis, Ter Braak Willems Notarissen, Westerhuis Verhuur Twente, National Safety Security Group, CIGO Multikantoor Almelo, De Zoete bezigheid, Urenco, Pom & Floor, De Smaak van…, Bolk Transport, Kracht Concept en Creatie, Eringa Mode, Amélie, De Roode Molen, Studio MAD, LED Design, Slagkracht – Training & Coaching, Preston Palace, Minicamping Erve Hendriks Hoeve, Hotel Huis van Bewaring, B&B Bavinckshoeve, B&B De Opkamer, Camping Het Grasbroek, Van der Valk Theaterhotel. 

 Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter