Home Blog Nieuws ☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

Wij zijn trots op onze partners! Daarom zetten wij elke week een andere partner in de spotlight. Deze week is het de beurt aan Sonja Becker, eigenaresse van De Roode Molen aan het Schokland.

Stel u zelf of uw team even voor. Wie bent u en wat doet u of uw bedrijf?
Mijn naam is Sonja Becker en ik heb al 13 jaar een winkel in tweedehands dameskleding en curiosa en ben begin dit jaar van de Molenstraat naar het Schokland in hartje Almelo verhuisd.

Waar staat uw onderneming voor, wat vindt u belangrijk?
Ik heb ‘passie voor kleding’ en vindt het fantastisch om vrouwen te helpen bij hun keuze. En dit alles in een sfeervolle winkel die als ‘een huiskamer’ voelt.

Waarom bent u partner geworden van Almelo Promotie?
Samen sta je sterker en ik vind het belangrijk om vanuit samenwerking de stad Almelo te promoten.

Wat kunt u betekenen voor de Almeloër?
Met een bijzondere winkel bijdragen aan de trots van de stad. Ik hoor regelmatig van bezoekers dat ze ‘zo’n winkel in Almelo niet hadden verwacht’.

Werkt u zelf ook samen met Almelose partners?
In het Doelengebied – waar ik tot voor kort zat – organiseerden wij met elkaar een jaarlijkse kerstmarkt. Op dit moment  zijn wij bezig om met een aantal bijzondere winkels een gezamenlijke promotiefolder uit te geven. Ook zijn wij aan het onderzoeken of wij in Almelo een vintage evenement van de grond kunnen krijgen.

Waar denkt u aan als u aan Almelo denkt?
Aan de vele mensen die elke keer weer hun schouders eronder zetten om de stad op een positieve manier in het daglicht te zetten.

Waar bent u het meest trots op m.b.t. Almelo?
Op het feit dat de binnenstad wordt gerenoveerd en dat de groene long van het landschap ‘Huize Almelo’ bijna tot in het centrum reikt. Dit maakt Almelo interessant voor toeristen.

Wilt u verder nog iets meegeven aan de lezers?
Blijf vooral positief over de plaats waar je woont en doe je aankopen niet alleen online, maar denk ook aan de plaatselijke ondernemers. Wat zou de stad zijn zonder (bijzondere) winkels?

Heeft u een gouden tip voor een  ondernemer, bezoeker, toerist of evenementenorganisator  in Almelo?
Ondernemers en organisatoren: probeer zo creatief mogelijk te zijn en af en toe ‘out of the box’ te denken en te doen. Bezoekers en toeristen: geniet van wat Almelo heeft te bieden!

Volgende week staat er weer een nieuwe partner in de spotlight. Volg onze facebookpagina zodat je niets mist!Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter