Home Blog Nieuws ☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

Wij zijn trots op onze partners! Daarom zetten wij elke week een andere partner in de spotlight. Deze week is het de beurt aan Dewazorg.

Stel uzelf of uw team even voor. Wie bent u en wat doet u of uw bedrijf?
Mijn naam is Dave Hartsteen, 38 jaar en oprichter van Dewazorg. Dewazorg biedt al vanaf 2008 thuiszorg aan op het gebied van persoonlijke verzorging, verpleging en gespecialiseerde begeleiding (verslavingszorg en gedragsproblematiek). Sinds 2017 is Dewazorg gecontracteerd met de 14 gemeentes voor begeleiding groep en individueel in de regio Twente.

Waar staat uw onderneming voor, wat vindt u belangrijk?
“Beter en slimmer met de juiste verbindingen tussen zorg, welzijn, gemeente en sociaal ondernemen.“

 

 

 

 

Waarom bent u partner geworden van Almelo Promotie?
Omdat elk individu zijn eigen kracht heeft en uniek is in zijn of haar handelen. Door dit tot uiting te brengen verbinden wij mens, cultuur en zorg, zoals het daadwerkelijk bedoeld is. Dewazorg werkt zorgvuldig en bewust in al zijn processen.

Wat kunt u betekenen voor de Almeloër?
Alles op het gebied van (formele/informele) zorg, denk hier aan o.a. thuiszorg, individuele begeleiding en  (specifiek)begeleiding groep. Het (her)ontdekken van jouw eigen positieve kracht en het bewust vergroten van jouw doel in de maatschappij.

Op welke gebieden werkt u zelf samen met Almelose partners?
Krachten bundelen en opzetten van diverse projecten wat voor de inwoner van Almelo een meerwaarde kan hebben.

Waar denkt u aan als u aan Almelo denkt?
Aan de verborgen armoede die er  in Almelo is en de mensen die zich niet of nauwelijks begrepen voelen. Ook worden zij afgestoten door de maatschappij (geisoleerd leven).

Waar bent u het meest trots op met betrekking tot Almelo?
De nieuwe verandering die in de stad gaan plaats vinden (water, natuur en de openheid die de stad zal gaan uitstralen). Verandering van de binnen stad (de kern) betekent ook verandering en transformatie in denkwijze en het los koppelen van gehospitaliseerd handelen in het dagelijks leven.

Wilt u verder nog iets meegeven aan de kijkers/lezers?
Sta op voor elkaar! Denk meer aan de ander en reik vaker een hand uit naar elkaar. Help elkaar meer uit liefde en zorgzaamheid, want hulp is onmisbaar en onbetaalbaar!

Wat is uw  gouden tip voor een  ondernemer, bezoeker, toerist of evenementen organisator  in Almelo?
Bezoek vooral de zijstraatjes bij de Doelenstaat als je van kunst en snuffelen houd. En als je gezellig wil zitten en tafelen dan is NielZ een aanrader en voor de echte traditionele Indische keuken, wat dagelijks versbereid wordt bij Dapur Kampung (Dorpskeuken) aan de Nieuwstraat 118 te Almelo, want Op=Op!! Bezoek ook het vernieuwde Bankgebouw op de hoek van De Waag en de Wierdensestraat en ervaar Oud Almelo in een vernieuwd concept.Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter