Home Blog Nieuws ☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

Wij zijn trots op onze partners! Daarom zetten wij elke week een andere partner in de spotlight. Deze week is het de beurt aan Premz.nl.

Wij zijn Premz.nl!

Eigenlijk bestaan we al 18 jaar, wat ooit begon als Muta Sport in het Heracles Stadion in Almelo is uitgegroeid tot een bedrijf waarvan de identiteit niet voor iedereen geheel duidelijk meer was. Wij hebben geprobeerd het bedrijf te verdelen en middels toevoegingen kenbaar te maken wat onze werkzaamheden zijn. Onder de naam Muta Promotionals hebben we enige tijd geprobeerd de relatiegeschenken en bedrijfs- & promotiekleding te scheiden van de sport, maar te vergeefs… Iedereen denkt bij Muta aan sport, de naam is dus erg krachtig gebleken de afgelopen jaren.

Om online wel de verschillende onderdelen te scheiden hebben we dus gezocht naar een nieuwe naam. Premz.nl is het uiteindelijk geworden. De naam heeft meerdere betekenissen, en ik ben er lang mee bezig geweest, het is (ga ik vanuit) de laatste keer dat ik hem wijzig.

De naam is opgebouwd uit het woord premiums. Dit is een andere benaming voor relatiegeschenken, maar vat nog niet het totaal samen en is te lang, kort maar krachtig was de gedachte. Een deel van mijn naam terug laten komen was misschien ook wel een wens, alleen met Zwijnenberg als achternaam werd dit erg lastig. Door te spelen met de letters Premiumz en het daarna in te korten kwam ik tot de volgende naam met de volgende betekenis: PREMZ.nl wat staat voor Products REMco Zwijnenberg.

De volgende stap was de naam voor de afdeling sport. Deze heb ik sneller en makkelijker kunnen vinden. Eigenlijk was ik van begin af aan al van mening dat het woord TEAMSPORT er in terug moest komen omdat dit eigenlijk samenvattend is voor alle activiteiten. De volgende stap was om te kijken hoe je deze naam een uitstraling geeft waarbij men direct het idee heeft dat men nergens anders meer hoeft te kijken maar alleen hier wil bestellen. Ik denk dat dit aardig gelukt is. TEAMSPORTFABRIEK.nl is dus de naam.

Kortom een aardige vernieuwing binnen ons bedrijf waarvan wij het idee hebben dat we hier niet onderuit konden. Wij hopen dat jullie ons op deze manier nog beter kunnen vinden.

We zitten aan de Zeearend 10 te Almelo (voor het zieken huis tegenover de Woonboulevard). En zijn uiteraard te vinden op PREMZ.nl en TEAMSPORTFABRIEK.nl.

 Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter