Home Blog Nieuws ☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

Wij zijn trots op onze partners! Daarom zetten wij elke week een andere partner in de spotlight. Deze week is het de beurt aan National Safety Security Group.

Stel uzelf of uw team even voor. Wie bent u en wat doet u of uw bedrijf?

National Safety Security Group beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van beveiligings- en veiligheidsvraagstukken en kunnen dan ook snel en effectief aan de slag in een organisatie, waarbij de werkzaamheden altijd nauwkeurig afstemmen op de vraag.

Jelle Kamphuis, één van de directieleden van NSSG, studeerde Security Management aan de Saxion Hogeschool. Jelle is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord, met als doel totale ontzorging van opdrachtgevers. Jelle is reeds jaren actief in de wereld van beveiliging en veiligheid. In de loop der jaren heeft hij zowel op operationeel, management en strategisch niveau in de branche ervaring opgedaan. Jelle bekleedt de functie van commercieel directeur bij NSSG en is o.a. verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen de onderneming.

Kevin Kel, het andere directielid van NSSG, is ook gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord. Hij heeft ruime ervaring met veiligheidsoverleg en veiligheidsmanagement, alsook met het opstellen en beoordelen van veiligheidsplannen. Als specialist op het gebied van publieksveiligheid en evenementenbeveiliging heeft Kevin in belangrijke mate bijgedragen aan vele evenementen. Kevin staat al jarenlang dichtbij de operatie en heeft daardoor ruime ervaring in de voorbereiding en uitvoering van kleinschalige en grootschalige evenementen. Kevin bekleedt de functie van algemeen directeur bij NSSG en is met name verantwoordelijk voor de organisatorische activiteiten binnen de onderneming. Tevens is Kevin examinator voor de Stichting Vakexamens voor Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB).

Inmiddels heeft NSSG de beschikking over een groot aantal beveiligers. De beveiligers werken op vele regionale en landelijke evenementen. NSSG heeft veel ervaring in de evenementenbeveiliging. Dit op het gebied van zowel kleine als grootschalige evenementen. Van galavoorstelling tot concert en van kunstexpositie tot festival. Voor elk evenement de juiste professionele gekwalificeerde beveiligers. Beveiliging als hoofdtaak, maar vooral de gasten een veilig en welkom gevoel geven.

 

 Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter