Home Blog Nieuws ☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

Wij zijn trots op onze partners! Daarom zetten wij elke week een andere partner in de spotlight. Deze week is het de beurt aan het Rode Kruis Almelo.

Rode Kruis Almelo is er om mensen te helpen. Daarom zijn wij ook partner van Almelo Promotie. U hebt onze EHBO-ers vast wel eens gezien bij een evenement, zoals de Sinterklaas intocht en Winters Almelo. Onze hulpverleners staan daar paraat om te helpen bij ongelukken en calamiteiten. Maar dat is niet het enige dat Rode Kruis Almelo doet. In de zomer en winter organiseren wij een gezellige middag voor Almelose ouderen. Deze middagen zijn in periode van de zomervakantie en kerst, juist momenten dat sommige ouderen zich eenzaam voelen.

EHBO-cursussen
Ook organisereert het Rode Kruis EHBO-cursussen. Hoe meer mensen een EHBO-cursus volgen hoe beter, vinden wij. We organiseren de cursussen in ons gebouw en bij scholen en stichtingen. Soms is dit EHBO op maat. Voor ouders kinder-EHBO bijvoorbeeld.

Het is fijn om bij Almelo Promotie plaatselijke ondernemers te ontmoeten. Want zij hebben, net als wij, hart voor de stad en haar inwoners.

Wil je meer weten over het Rode Kruis Almelo? Bekijk dan eens hun website of Facebookpagina.

 

 Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter