Home Blog Nieuws ☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

TWENTSE AMBASSADE BREIDT ACTIVITEITEN UIT NAAR DEN HAAG

Precies twee jaar na de start van de Twentse Ambassade in Amsterdam en een jaar na de start in Rotterdam, breidt de Twentse Ambassade de activiteiten uit naar Den Haag.

De Twentse Ambassade wil het voor Twentse ondernemers makkelijker maken om zaken te doen in de Randstad, verbindt Oost- en West-Nederland met elkaar en doet aan Twente promotie en belangenbehartiging.

Bedoeling is vanaf dit jaar ook het Haagse ondernemersnetwerk te gaan bezoeken met zogenoemde Twentse Handelsmissies. De uitbreiding van de activiteiten naar Den Haag, vanuit de ambassade in Rotterdam, ligt in de Zuid-Hollandse regio voor de hand aangezien Rotterdam en Den Haag al op allerlei fronten met elkaar zijn verbonden. De handelsmissies in Amsterdam en Rotterdam verlopen succesvol. Ondernemers uit Oost en West worden letterlijk met elkaar in contact gebracht, win-win situaties worden gecreëerd.

De Twentse Ambassade is trots partner van Almelo Promotie en heeft samen met Almelo Promotie vorig jaar het initiatief genomen om een Almeloos lichtkunstwerk te laten deelnemen aan het Amsterdam Light Festival in het kader van promotie van de regio. Dit lichtkunstwerk is in Amsterdam door ruim 900.000 mensen bekeken. Nu is het lichtkunstwerk ’thuis’ en is het tot 31 december te zien aan de Almelose gracht bij het stadhuis. Ook hebben de ambassade en Almelo Promotie afgelopen periode prettig samengewerkt met betrekking tot de landelijke publiciteit omtrent de musical ‘Het Verzet Kraakt’.

Meer weten over de Twentse Ambassade in Amsterdam & Rotterdam / Den Haag: www.twentseambassade.nl Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter