Home Blog Nieuws ☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

☆☆☆PARTNER IN DE SPOTLIGHT☆☆☆

Wij zijn trots op onze partners! Daarom zetten wij elke week een andere partner in de spotlight. Deze week is het de beurt aan LEDesign.

 

Stel uzelf of uw team even voor. Wie bent u en wat doet u of uw bedrijf?
Mark Vreeswijk, eigenaar van LEDesign projectverlichters. LEDesign is een projectverlichtingsbedrijf met het oog op duurzaamheid. Wij verduurzamen gebouwen zoals kantoren en werkplaatsen, maar ook galerijverlichting voor flats en openbare verlichting. Het bedrijf is in 2006 opgericht in Almelo, en heeft inmiddels landelijke dekking met kantoor in Rotterdam en Amsterdam. “Ik zag groeikansen in de randstad, die heb ik gepakt.”

Waar staat uw onderneming voor, wat vindt u belangrijk?
Duurzaamheid, kwaliteit en eerlijkheid zullen het eindelijk altijd winnen. Dat is ook de enige reden waarom wij al 11 jaar bestaan. Een goed en eerlijk advies is zoveel waard tegenwoordig.

Waarom bent u partner geworden van Almelo Promotie?
Ik draag de stad Almelo een warm hart toe, de visie van Almelo Promotie loopt in diezelfde lijn mee. Samen bereik je meer dan alleen.

Wat kunt u betekenen voor de Almeloër?
Veel! Op elke plek waar oude verlichting zit kunnen wij al snel 60% energiebesparing realiseren. Bijkomend voordeel is de langere levensduur, lagere onderhoudskosten, verbeterde lichtopbrengst en indirect ook productiviteitsverhoging. Mensen voelen zich prettiger met goede verlichting. LED verlichting heeft in de afgelopen jaren enorme stappen voorwaarts gemaakt, en is tegenwoordig erg betaalbaar geworden.

Op welke gebieden werkt u zelf samen met Almelose partners?
We hebben natuurlijk een groot deel van onze klantenkring in Almelo en omstreken, maar ik probeer ook zoveel mogelijk bedrijven uit Almelo te betrekken bij leveranties.

Waar denkt u aan als u aan Almelo denkt?
De mensen, de gastvrijheid en de rust net buiten het centrum. Hoe heerlijk is het om aan de drukte te ontsnappen en even de Gravenallee in te fietsen. Maar bovenal ook de niet-zeuren mentaliteit. Almeloërs zijn aanpakkers en krijgen met elkaar meer gedaan als ze samenwerken.

Waar bent u het meest trots op met betrekking tot Almelo?
Iedereen kent het. Als ik in de randstad noem waar ik vandaan kom, is er slechts een enkeling die denkt dat het in de Achterhoek ligt. De bekende Almeloërs kennen ze allemaal wel, maar zodra je iets noemt wat minder bekend is zie je toch de interesse ontstaan. Dat is leuk, mensen enthousiasmeren voor je eigen stadje.

Wilt u verder nog iets meegeven aan de kijkers/lezers?
Werk eens wat meer samen! Er is zoveel in Almelo, maar mensen zien het niet altijd. Gebruik je netwerk of ga eens een rondje langs bedrijventerreinen. Wees trots op je stad!

Wat is uw  gouden tip voor een  ondernemer, bezoeker, toerist of evenementen organisator  in Almelo?
Pak een fiets, en ga gewoon eens fietsen door en langs de stad. Je ziet zoveel moois als je omhoog en om je heen kijkt.Deel deze pagina Delen op Facebook Delen op Twitter